Marlay

MARLAYN TARINA 

Yksinkertaisesta kasvista ainutlaatuiseen hoitoon

Elämme 80-luvun loppua. Lyonista kotoisin oleva kasvien ja vuorten ystävä Marlène A 
on kiinnostunut pienestä kasvista, joka viihtyy onnellisesti kaikissa ympäröivissä 
puutarhoissa ja pelloilla.

Kun katkaiset varren, näkyviin tulee yllättävää appelsiinin väristä mehua. 
Tämä on Celandiinia. 
Ei aivan tuntematonta, sillä kasvilla on maine tehokkaana lääkkeenä tiettyihin 
iho-ongelmiin.

Se, mitä Marlène A. päättää poimia siitä, on paljon tarkempaa: hän huomasi,
että tämä ihmeyrtti myös liuottaa kuollutta ihoa hellävaraisesti ja luonnollisesti.
Hän päätti kehittää emulsion kynsinauhojen ja kovettumien vastaiseen hoitoon.jonka hänen ystävänsä, joille hän oli testannut keksintöään, hyväksyivät välittömästi.

Hän loi Marlay Cosmetics -brändin ja alkoi markkinoida kuuluisaa "Celidoine Lotioniaan" 
vuonna 1989, jonka seuraavana vuonna kruunasi arvostetun Concours Lépinen kansainvälisten keksijöiden messujen kunniamitalin. Celandine Lotionilla oli erittäin valoisa tulevaisuus edessään. Siitä lähtien kaikki vaihtoehtoista ja luonnollisesti tehokasta hoitoa etsivät
eivät ole kiistäneet sen menestystä.

Tämä emulsio on edelleen Marlay Cosmeticsin lippulaivatuote. Se on kynsien ja esteettisen hoitoalan korvaaja raspille, viiloille sekä kynsinauhojen leikkureille... 
Iho ja kynsinauhat hoituvat hellävaraisesti ja luonnollisesti. 
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus Matkahuollon Lähellä-pakettina

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon ja Euromarketiin. Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi puhelinnumerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon toimipaikkahausta Matkahuollon toimipaikkahausta

Pienen paketin hinta on 8.90€
Suuren paketin hinnat on 10,50 €

Jos tilaamasi tuotteet mahtuvat kirjekuoreen, toimitamme ne postin kautta tavallisella postimaksulla.

Tilaus ulkomaille:
Emme toimita ulkomaille.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi ovat luottokorttimaksut sekä suomalaiset verkkopankit. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.
https://checkout.fi/maksuehdot.html

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoleva hinta on Naturellement -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Naturellement Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Kaikki yli 95e tilaukset toimitamme ilman postikuluja!

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Naturellement Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on n. viikko. Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Palautusoikeus

Vain viallisilla tuotteilla on palautusoikeus!

Tuolloin sinun tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen liisa(at)naturellement.fi ja kertoa meille miten tuote on viallinen. Palaustuspäätöksen tehtyämme lähetämme sinulle kirjepostina pakettikortin, jolla voit tehdä palautuksen sinua lähinpään matkahuollon pisteeseen veloituksetta.

Mahdollista takaisinmaksua varten, ilmoita meille tilinumerosi IBAN-muodossa osoitteeseen liisa(at)naturellement.fi Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme.

Mikäli kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai sinulla on jotain muita tilausta koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä. Ota yhteyttä

Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta www.naturellement.fi liityt automaattisesti uutiskirjeen tilaajalistalle. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.