Florame

FLORAME: Aromaterapian ja aromakosmetiikan edelläkävijä.

Kaunis tarina

Floramen perheyritys syntyi yli 30 vuotta sitten Provencessa, Saint-Rémy-de-Provencen viehättävässä kunnassa, Alpillesin luonnonpuiston sydämeen. Inspiroiva ympäristö: rehevä tekojärvi, säilynyt ekosysteemi, joka tarjoaa aarteita, erilaisia ja monipuolisia kasveja, jotka Florame on valinnut hoitotuotteidensa tislaukseen ja kehittämiseen niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ja tuoksujen vuoksi. Florame hallitsee tislauksen, esi-isien tietotaidon, joka vapauttaa kasvien ytimen.

Tuotemerkki on vaikuttanut suuresti aromakosmetiikan käsitteen syntyyn integroimalla eteerisiä ja kasviöljyjä hoitotuotteisiinsa. Tämä yhdistelmä on tehnyt sen luomu- ja Ecocert Cosmos -sertifioidusta kosmetiikasta menestyksen ja tehnyt siitä keskeisen toimijan ranskalaisessa aromaterapiassa ja luonnonkosmetiikassa.

Florame valvoo suurimman osan raaka-aineiden tuotantoa ja sisäistää mahdollisimman paljon Saint-Rémy-de-Provencessa sijaitsevan laboratorionsa ansiosta.

Yli 30 vuoden kokemus aromaterapiasta ja luonnonkosmetiikasta tekee Floramesta uraauurtavan edelläkävijän kestävän kehityksen polulla sekä kosmetiikan maailmassa. 

Floramen luonnollisten tuotteiden kehitysprosessi noudattaa maailman korkeimpia laatustandardeja ja lopputulos ovat tutkitusti aina tehokas.

Florame kulkee mukanasi kaikissa päivän askareissa, olipa kyse sitten ennaltaehkäisystä, hyvinvoinnista, hygieniasta, rentoutumisesta tai kauneudesta.

FLORAME pähkinänkuoressa

*100% ranskalaisomisteinen perheyritys

*Ranskassa myynnissä yli 2000 terveyskaupassa, sekä hoitoloissa ja apteekeissa

*100% luonnolliset eteeriset öljyt

*Laadukkaat tuotteet ihon, hiusten, vartalon ja hyvinvoinnin tueksi

*ECOCERT -sertifioidut tuotteet, joissa on aina korkea luomuraaka-aineiden

ja tehoaineiden osuus. Tehoaineiden osuus tuotteissa maailman korkein.

Mukana monissa luonnonsuojelu-,ja hyväntekeväisyysprojekteissa .

Ainutlaatuiset luomusertifioidut eteeriset öljyt

Florame on erityisen tunnettu ainutlaatuisten luomusertifioitujen eteeristen öljyjen tuottajana. Syntymästään saakka, värien ja tuoksujen maassa Ranskan Provencessa, Florame on hallinnut tislauksen ihmeet, tämän esi-isien jalon tietotaidon. Suurin osa eteerisistä öljyistä saadaan yhteistyökumppaneilta ympäri maailman sekä Floramen omista tislaamoista. Florame kunnioittaa myös Reilun Kaupan periaatteita.

Eteerinen öljy, joIla on Ecocertin AB sertifikaatti, tarkoittaa elintarvikkeen luomu-sertifiointia. AB-sertifioituja öljyjä käytetään Ranskassa terapeutin valvonnassa myös sisäisesti tai ruoanlaitossa mausteena. Kasvit ja kukat tulevat Floramen omilta valvotuilta tiloilta, joilla on tarkka laatuvalvonta, jonka jälkeen ne tislataan omissa tislaamoissa ja tutkitaan tarkasti laboratoriossa parhaan laadun varmistamiseksi.

Kaikki Floramen öljyt ovat 100% luonnollisia, luomulaatuisia ja Ecocert -sertifioituja

Kauneus- ja hyvinvointituotteet

Florame tarjoaa myös laajan valikoiman korkealuokkaisia ​​hygienia-, kauneus- ja hyvinvointituotteita, jotka on valmistettu luonnollisilla ympäristöä kunnioittavilla tuotantotavoilla sekä tarkasti valituilla ja sertifioiduilla raaka-aineilla. Floramen kosmetiikkatuotteet ovat aina ECOCERT-serifioituja. Ainutlaatuisen puhtaat ja luomulaatuiset tuotteet palauttavat kehon ja mielen luonnollisen harmonian. Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ihon, hiusten ja vartalonhoitoon sekä hyvinvoinnin edistämiseksi.

Florame sitoutuu laadukkaaseen sertifioituun luomu-kosmetiikkaan. Heidän aromakosmetiikkatuotteensa sisältävät Floramen ainutlaatuisen laadukkaita eteerisiä öljyjä .

Tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luomu raaka-aineita. Kaikki tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, silikonia tai geenimanipuloituja raaka-aineita. Sertifiointina ovat ECOCERT tai ECOCERT AB (Agriculture Biologique).

FLORAMEN ympäristösitoumukset hiilijalanjäljen pienentämiseksi

*100% kierrätettävät pakkaukset

*Mahdollisimman minimaaliset pakkausmateriaalit

*Jätteiden lajittelu

*Reilun kaupan periaatteiden noudattaminen

*Ympäristöä kunnioittavat tuotantotavat

*ECOCERT -sertifiointi takaa tuotteiden luonnollisuuden

*Ei parabeeneja, synteettisiä väriaineita, silikonia tai GMO raaka-aineitaOstoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus Matkahuollon Lähellä-pakettina

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon ja Euromarketiin. Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi puhelinnumerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon toimipaikkahausta Matkahuollon toimipaikkahausta

Pienen paketin hinta on 8.90€
Suuren paketin hinnat on 10,50 €

Jos tilaamasi tuotteet mahtuvat kirjekuoreen, toimitamme ne postin kautta tavallisella postimaksulla.

Tilaus ulkomaille:
Emme toimita ulkomaille.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi ovat luottokorttimaksut sekä suomalaiset verkkopankit. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.
https://checkout.fi/maksuehdot.html

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoleva hinta on Naturellement -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Naturellement Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Kaikki yli 95e tilaukset toimitamme ilman postikuluja!

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Naturellement Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on n. viikko. Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Palautusoikeus

Vain viallisilla tuotteilla on palautusoikeus!

Tuolloin sinun tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen liisa(at)naturellement.fi ja kertoa meille miten tuote on viallinen. Palaustuspäätöksen tehtyämme lähetämme sinulle kirjepostina pakettikortin, jolla voit tehdä palautuksen sinua lähinpään matkahuollon pisteeseen veloituksetta.

Mahdollista takaisinmaksua varten, ilmoita meille tilinumerosi IBAN-muodossa osoitteeseen liisa(at)naturellement.fi Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme.

Mikäli kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai sinulla on jotain muita tilausta koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä. Ota yhteyttä

Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta www.naturellement.fi liityt automaattisesti uutiskirjeen tilaajalistalle. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.