Aitoa ,alkuperäistä luksus sheavoita talveen !

Eettinen, ekologinen, luomu, raw ja Euroopan ainoa sertifioitu raw-sheavoi.

Eettinen, ekologinen, alkuperäinen, luomu, raw ja vegaaninen sertifioitu raw-sheavoi.
Karethic-sheavoi on Euroopan ainoa sertifioitu luomu-sheavoi ja tulee suoraan tuottajalta.
Jo 10 vuoden ajan Carole Tawema, Karethicin perustaja, on päivittäin pyrkinyt tekemään tunnetuksi afrikkalaisten naisten ” pyhää balsamia ” aitoa Crand Cru sheavoita, joka on ensiluokkainen, raffinoimaton neitsyt sheavoi.
Karethic arvostaa ja tekee yhteistyötä 500 sheavoi-tuottajan ja 12 osuuskunnan kanssa Beninissä, puhtaimman luonnon keskellä UNESCON luonnonsuojelualueen reunassa. Carole ja hänen sisarensa sekä työtä tekevät naiset ovat aidon afrikkalaisen sheavoin ja kulttuuriperinnön vartioita. Koko Carole Taweman perhe on myös mukana sheavoin valmistuksessa ja tämä sheavoi on Reilun Kaupan tuote.
Karethicin valikoimaan kuuluu 25 neitsytsheavoista valmistettua ihonhoitotuo-
tetta. Valikoimasta löytyy puhdasta, raffinoimatonta sheavoita, kasvojen,-ja vartalonhoitotuotteita, shampoota ja Spa-tuotteita, joissa kaikissa on käytetty raffinoimaton Crand Cru-sheavoi.
Kaikki tuotteet on Ecocert-sertifioitua luomua sekä vegaaneja .

Ajankohtaista

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus Matkahuollon Lähellä-pakettina

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon ja Euromarketiin. Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi gsm-numerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon toimipaikkahausta Matkahuollon toimipaikkahausta

Pienen paketin hinta on 6.90€
Suuren paketin hinat on 10,50 €

Jos tilaamasi tuotteet mahtuvat kirjekuoreeseen, toimitamme ne postin kautta tavallisella postimaksulla.

Tilaus ulkomaille:
Emme toimita ulkomaille.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi ovat luottokorttimaksut sekä suomalaiset verkkopankit. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.
http://checkout.fi/maksuehdot.html

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoleva hinta on Naturellement -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Naturellement Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Kaikki yli 80e tilaukset toimitamme ilman postikuluja!!

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Naturellement Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on n. viikko. Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Palautusoikeus

Vain viallisilla tuotteilla on palautusoikeus!!

Tuolloin sinun tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen liisa(at)naturellement.fi ja kertoa meille miten tuote on viallinen. Palaustuspäätöksen tehtyämme lähetämme sinulle kirjepostina pakettikortin, jolla voit tehdä palautuksen sinua lähinpään matkahuollon pisteeseen veloituksetta.

Mahdollista takaisinmaksua varten, ilmoita meille tilinumerosi IBAN-muodossa osoitteeseen liisa(at)naturellement.fi Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme.

Mikäli kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai sinulla on jotain muita tilausta koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä. Ota yhteyttä